Validation of methods for the dectection and quantification of engineered nanoparticles in food

Autor(en)
Frank von der Kammer, Samuel Legros, Thomas Linsinger, Katrin Loeschner, Erik H. Larsen, Karen Tiede, Ruud Peters, Stefan Weigel, Q. Chaudry
Organisation(en)
Externe Organisation(en)
European Commission Joint Research Centre, Technical University of Denmark (DTU), Central Science Laboratory, RIKILT - Institute of Food Safety, Netherlands, The Food and Environment Research Agency
Journal
Food Chemistry
Band
138
Seiten
1959-1966
Anzahl der Seiten
8
ISSN
0308-8146
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.11.074
Publikationsdatum
2013
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
210006 Nanotechnologie, 104002 Analytische Chemie, 104023 Umweltchemie, 105904 Umweltforschung
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/17a75a86-7193-4a79-850d-e075d667237f