Validation of methods for the dectection and quantification of engineered nanoparticles in food
- Autor(en)
- Frank von der Kammer, Samuel Legros, Thomas Linsinger, Katrin Loeschner, Erik H. Larsen, Karen Tiede, Ruud Peters, Stefan Weigel, Q. Chaudry
- Organisation(en)
- Externe Organisation(en)
- European Commission Joint Research Centre, Technical University of Denmark (DTU), Central Science Laboratory, RIKILT - Institute of Food Safety, Netherlands, The Food and Environment Research Agency
- Journal
- Food Chemistry
- Band
- 138
- Seiten
- 1959-1966
- Anzahl der Seiten
- 8
- ISSN
- 0308-8146
- DOI
- https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.11.074
- Publikationsdatum
- 2013
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 210006 Nanotechnologie, 104002 Analytische Chemie, 104023 Umweltchemie, 105904 Umweltforschung
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/17a75a86-7193-4a79-850d-e075d667237f